Sport 8 Martie 2016 15:32
Comisia de Recurs a FRF a decis sa reduca la doua luni si sa suspende pana la finalul actualului sezon sanctiunea de 6 luni aplicata lui Marius Sumudica de Comisia de Disciplina, pentru activitate de pariere.
Suspendat initial pentru jumatate de an si amendat cu 100.000 de lei, antrenorul de la Astra va putea sta pe banca echipei sale in etapele de play-off si in semifinalele Cupei Ligii. Suspendarea de doua luni se va activa in startul sezonului 2016-2017 si va expira in luna septembrie 2016, anunta MEDIAFAX.

"Mi-au redus si amenda la 50.000 de lei. Vor fi acum doua meciuri grele cu un adversar ranit. Va fi un play-off interesant", a declarat Sumudica la iesirea din sediul FRF. Antrenorul de la Astra a fost aparat in fata Comisiei de Recurs chiar de fostul presedinte al acestei comisii, Dorin Silviu Sabau. Din cei 5 membri actuali ai comisiei, doi au lucrat in echipa cu avocatul Sabau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.