Sport 7 Martie 2016 18:51
Biletele pentru partida amicala dintre Romania si Spania, care va avea loc pe 27 martie, s-au epuizat in mai putin de doua ore.

Desi FRF a stabilit un pret destul de ridicat pentru un tichet, toate cele puse in vanzare s-au epuizat. Un bilet la peluze costa 50 de lei, un tichet la tribuna I putea fi cumparat cu 100 de lei, in timp ce la tribuna a doua acesta ajungea chiar la 200 de lei, scrie MEDIAFAX.

"Intr-un timp record, mai putin de doua ore de la startul procesului de vanzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate! Sistemul de ticketing prin intermediul caruia se efectueaza vanzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea platii comenzii. In cazul in care aceasta confirmare nu este obtinuta, locurile rezervate din respectiva comanda vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro si bilete.ro. Zece la suta dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din ratiuni de securitate, conform legislatiei in vigoare.", se arata in comunicatul FRF.

Daca toate comenzile de tichete vor fi onorate, partida de pregatire cu campioana europeana en-titre va avea parte de o audienta record pentru arena din Cluj. Nu mai putin de 28.000 de oameni sunt asteptati pe 27 martie, de la ora 21:45, la meciul amica Romania - Spania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.