Sport 7 Martie 2016 17:27
FC Steaua Bucuresti a anuntat prin intermediul unui comunicat de presa, postat de site-ul oficial al clubului, ca atacantul Ciprian Marica este suspect de leziune fibrilara la nivelul bicepsului femural drept!

Accidentat in minutul 36 al meciului cu Dinamo, Ciprian Marica va efectua in aceasta seara un control RMN pentru a afla exact care este cauza accidentarii. Conform unui comunicat emis astazi de biroul de presa al clubului Steaua Bucuresti, atacantul este suspect de leziune fibrilara la nivelul bicepsului femural drept! Mai multe detalii cu privire la starea de sanatate a lui Marica medicala vor fi furnizate dupa incheierea investigatiilor medicale.

Conform ProSport, Marica le-ar fi spus apropiatilor ca cel mai probabil este vorba despre o ruptura musculara, caz in care risca sa stea departe de gazon aproximativ 5 saptamani, asta in cazul in care recuperarea va decurge fara probleme.

Daca refacerea decurge normal, Marica ar putea reveni pe teren pe 21 aprilie, la returul semifinalei cu Dinamo, din Cupa Romaniei. Daca Steaua s-ar califica in finala, atacantul ar mai putea evolua in alte patru partide (trei in Liga 1 si finala Cupei). Cum pe 7 mai se termina campionatul, Marica ar mai avea la dispozitie extrem de putin timp pentru a-l convinge pe Anghel Iordanescu ca merita sa fie in lotul Romaniei la EURO. Europeanul debuteaza pe 10 iunie, astfel ca sansele ca Marica sa prinda lotul lui Anghel Iordanescu s-au diminuat considerabil.

Ce meciuri rateaza Marica:Liga 1: Astra (a), Viitorul (d), Pandurii (d), ASA (a), Dinamo (a), Astra (d)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.