Sport 6 Martie 2016 12:54
Echipa CSA Steaua Bucuresti, in componenta Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop si Greta Veres, a castigat Cupa Europei la spada feminin, Competitia s-a disputat sambata in localitatea italiana Caserta.

Dupa un parcurs fara greseala, CSA Steaua a reusit sa castige Cupa Europei pentru a patra oara. Dupa doua victorii in grupe 45-13 cu Clubul de Scrima Linköpings (Suedia) si 45-15 cu AS Pro Vercelli (Italia), spadasinele antrenate de Dan Podeanu si George Epurescu au trecut cu 45-33 de Clubul de Scrima Basel (Elvetia) pentru ca in semifinale, romancele sa nu aiba niciun fel de probleme cu Aeronautica Militara(Italia), scor 45-21. Steaua a jucat finala impotriva Clubului de Scrima Moscova, de care a trecut cu 45-38.

La acest concurs au participat unsprezece dintre cele mai puternice formatii din Europa: Clubul de Scrima Moscova (Rusia), Clubul de Scrima Levallois (Franta), Clubul de Scrima Valladolid (Spania), CSA Steaua Bucuresti (Romania), Clubul de Scrima Linköpings (Suedia), Clubul de Scrima Harrogate (Anglia), Clubul de Scrima Basel (Elvetia), Heidenheimer SC (Germania), CS Esercito (Italia), AS Pro Vercelli (Italia) si Aeronautica Militara (Italia), scrie MEDIAFAX.

CSA Steaua a mai castigat Cupa Europei in 2008, 2011 si 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.