Sport 4 Martie 2016 10:00
Dinamo Bucuresti a remizat, joi seara, pe teren propriu cu Steaua Bucuresti, scor 0-0, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal.

Returul va avea loc in data de 20 aprilie, cel mai probabil la Pitesti, unde Steaua isi disputa meciurile de pe teren propriu. In cealalta semifinala, ASA Targu Mures a remizat, miercuri seara, pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-0, in prima mansa, informeaza MEDIAFAX.

Laurentiu Reghecampf: Trebuia sa marcam in seara asta!

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, si-a manifestat nemultumirea fata de faptul ca echipa sa nu a marcat in meciul din deplasare cu Dinamo Bucuresti, scor 0-0, din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.

"A fost un meci in care ambele echipe au incercat sa joace. Dinamo s-a aparat foarte bine. Am avut ocazii clare, trebuia sa marcam in prima repriza, ne faceam jocul mai usor. Cand joci un derby, nu trebuie sa ratezi prea multe sanse. Totusi, sunt multumit ca nu am luat gol si de jocul celor care au bifat mai putine minute in ultima vreme.", a precizat Reghecampf, dupa meci, la DigiSport.

Mircea Rednic: Steaua a avut un plus fizic fata de noi

Mircea Rednic, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a declarat ca Steaua Bucuresti a avut un tonus fizic superior echipei sale, in remiza de pe teren propriu, scor 0-0, din prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei.

"A fost un meci echilibrat, un rezultat normal pentru doua echipe care au stat foarte bine in teren. In repriza a doua, am avut doua situatii prin Rotariu. Steaua a avut un plus fizic fata de noi, pentru ca au introdus cativa jucatori noi. Eu nu am avut rezerve multe, nu am avut ce schimbari sa fac.", a precizat Mircea Rednic, dupa meci, la DigiSport.

Mircea Rednic s-a referit si la situatia terenului de joc: "Imi pare rau ca n-am putut sa oferim conditii pentru o semifinala de cupa. Gazonul a fost foarte prost. Sunt sigur ca duminica o sa fie mai prost, s-au anuntat si ploi. Nu-mi vine sa cred ca stam si ne uitam la Arena Nationala, in care s-au bagat 200 de milioane de euro. Ne facem de rusine cu aceasta situatie, primaria e vinovata. In locul nationalei Spaniei, nu as veni sa joc in Romania, pentru ca nu s-au respectat promisiunile de a juca in Bucuresti".

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în...
Laurențiu Reghecampf,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.