Sport 3 Martie 2016 17:57
Jucatorii dinamovisti vor dona fanilor tricourile cu care vor juca in aceasta seara, in derbyul cu Steaua din Cupa Romaniei.

Membrii Peluzei Catalin Haldan vor organiza in zilele urmatoare o licitatie, iar fondurile obtinute vor fi donate suporterului Catalin Mihai Zarian, poreclit "Catau".
"Ziua primului derby cu Steaua in acest an, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, cu un singur obiectiv: victorie! Gandurile noastre pleaca astazi si spre suporterul Catalin Mihai Zarian, care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor dinamovistilor, pentru a se bucura in continuare de viata!", scrie clubul Dinamo pe site-ul oficial.

Catalin Mihai Zarian (32 de ani) este grav bolnav si se afla acum la Viena. In ultima perioada, fanii si jucatorii s-au implicat intr-o campanie serioasa de strangere de fonduri. Zarian are nevoie de aproximativ 90.000 de euro.

Ultimele bilete la Dinamo - Steaua, meci programat in aceasta seara, la ora 20:30, au fost puse in vanzare la casele arenei din Stefan cel Mare, in aceasta dimineata, la ora 11:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.