Sport 3 Martie 2016 15:02
Liverpool a invins cu 3-0 (2-0) pe Manchester City, intr-un meci din etapa a 28-a din Premier League, prin golurile marcate de Lallana (34), Milner (41) si Firmino (57).

Cu aceasta victorie, obtinuta la trei zile dupa ce a pierdut finala Cupei Ligii Angliei la lovituri de departajare in fata aceleiasi Manchester City, Liverpool a urcat pe locul 8 in clasament, la sase puncte distanta de locul 4, ocupat chiar de City, ultimul care ofera acces in tururile preliminare ale Champions League.

La final, managerul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat: "A fost cea mai buna reactie pe care mi-o putea imaginam dupa finala pierduta. A fost cum trebuie sa fie. Cred ca acesta a fost cel mai bun pressing pe care l-am facut pana acum. City nu a avut timp sa joace fotbal. Trebuie sa ramanem furiosi si sa raspundem provocarilor", scrie MEDIAFAX.

Fundasul lui Liverpool, Kolo Toure, a fost titular pentru a 300-a oara in Premier League si a devenit astfel primul fotbalist african care atinge aceasta cifra in prima liga engleza.

Managerul lui City, Manuel Pellegrini, s-a declarat dezamagit la capatul celui de-al treilea meci consecutiv pierdut de echipa sa in Premier League: "E greu sa ai scuze, dar am observat ca echipa nu s-a refacut dupa saptamana trecuta. Am jucat in Champions League, apoi in finala, iar echipa nu a fost proaspata. Vom continua sa luptam, insa, pentru titlu pentru ca acest sezon continua cum a inceput. Echipele pierd puncte".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.