FC Voluntari, ocupanta locului 12 in clasamentul Ligii 1, a invins, luni, 22 februarie, scor 3-1, pe Steaua Bucuresti, formatie antrenata de Laurentiu Reghecampf, in ultimul meci al etapei a 25-a.

Achim deschide scorul, dupa o lovitura de cap, in urma unei centrari, din corner, al lui Hamed Kone. Adi Popa egaleaza. Mijlocasul intrat la pauza a recuperat o minge in jumatatea adversa, a tasnit spre poarta, a intors doi adversari si a inscris cu un sut cu piciorul stang. Hamed Kone reuseste sa inscrie dupa o cursa de senzatie inceputa de la mijlocul terenului. Hamed Kone inscrie din nou. Mijlocasul reuseste o preluare frumoasa in centrul apararii steliste si suteaza pe langa Nita, transmite MEDIAFAX.

Dupa aceasta victorie, cei de la FC Voluntari acumuleaza 21 de puncte si se afla pe locul 12, la 4 puncte de urmatoarea clasata, Concordia Chiajna. De partea cealalta, Steaua cade pe locul cinci, cu 43 de puncte in 25 de etape, unul mai putin decat Pandurii Tg. Jiu.

Laurentiu Reghecampf: "Steaua nu a jucat absolut nimic"

Tehnicianul de 40 de a sustinut faptul ca echipa sa "nu a jucat absolut nimic" in aceasta partida si ca jucatorii nu au luptat, au facut multe greseli individuale. Acesta sustine faptul ca Steaua trebuia sa primeasca macar un penalty in acest meci. Reghecampf si-a avertizat jucatorii ca daca nu-si vor schimba atitudinea, unii vor sta mult timp prin tribuna.

"In seara nu am jucat absolut nimic. Atitudinea nu a fost cea care trebuie, nu am luptat, am luat jocul foarte usor. Nu stiu de ce, pentru ca i-am avertizat pe jucatori. A fost si un penalty, poate doua. Dar nu mai conteaza. Va garantez ca jucatorii isi vor schimba atitudinea, pentru ca altfel vor sta mult prin tribuna. Alex Bourceanu este un jucator foarte important pentru noi. Ma asteptam ca ei sa se apere si sa loveasca pe contraatac. Am pierdut cu 3-1, cei mai multi jucatori nu s-au ridicat la nivelul pe care-l asteptam. Jucatorii trebuie sa inteleaga ca sunt la Steaua si aici totul se ia in serios. A fost un accident acest meci, trebuie sa ne castigam meciul in etapa urmatoare", a declarat Reghecampf.

Gabriel Tamas sustine ca cei de la Voluntari au inscris la singurele ocazii

"Am avut ocazii mari de gol in prima repriza, ei au avut un corner si au inscris. In a doua repriza am incercat sa mergem peste ei si ne-au prins pe contraatac, asta e fotbalul. Si la golul trei la fel. Nu vreau sa comentez arbitrajul, nu sunt in masura. Oricum nu puteam veni pe primul loc chiar daca invingeam in ambele meciuri pe care le mai aveam de disputat. Ne gandim la urmatorul meci si la play-off. A fost un meci ca oricare altul, chiar daca s-a jucat in Stefan cel Mare. Imi fac treaba pentru echipa la care joc", a declarat Tamas, la sfarsitul partidei.
Citeste si:
Care era meniul Simonei Halep înainte de un meci extrem de...
Care era meniul Simonei Halep...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.