CSM Bucuresti, a doua echipa din Romania calificata in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, si-a aflat adversarul cu care se va infrunta pentru un loc intre cele mai bune patru echipe din Europa: Rostov-Don, formatie neinvinsa in Europa.

Campioana Romaniei mai avea sanse matematice si la locul 3 in grupa, inaintea partidei de la Skopje, insa acestea s-au risipit dupa victoria lui Vardar. Astfel, ultimul joc din grupa, CSM Bucuresti - Gyor (duminica, 28 februarie, ora 16:00), va mai prezenta miza doar pentru formatia maghiara, care mai are sanse si la locul 1 in grupa, dar poate la fel de bine sa termine si pe pozitia a 3-a, anunta MEDIAFAX.

Rostov este singura echipa neinvinsa in acest sezon al Ligii Campionilor, insa fara sa fi intalnit inca echipe precum Gyor, Buducnost sau Vardar Skopje. Rostov a evoluat, in schimb, in doua partide cu HCM Baia Mare, in prima faza a competitiei, ambele castigate: 22-20 in Romania si 27-26 pe teren propriu.

Sferturile de finala ale Ligii Campionilor se vor desfasura la inceputul lunii aprilie, mansa tur fiind programata in 2-3 aprilie. CSM Bucuresti va sustine primul meci pe teren propriu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.