Simona Halep si Raluca Olaru vor juca impreuna pe tabloul de dublu al turneul de tenis de categorie Premier 5 de la Doha, din Qatar, anunta site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, numarul 3 in clasamentul mondial de simplu, va juca pentru prima data in acest an in proba de dublu la un turneu WTA. Halep ocupa locul 314 WTA la dublu, intrucat a jucat doar 7 meciuri la dublu in 2015 (dintre care 2 victorii). Partenera ei la Doha este Raluca Olaru, numarul 44 in clasamentul mondial WTA la dublu. Cele doua au primit un wild-card din partea organizatorilor, pentru ca nu se inscrisesera la timp, si vor juca in primul tur contra perechii slovace Andreja Klepac/ Katarina Srebotnik, favoritele 8.

Pe tabloul de dublu mai e prezenta si Monica Niculescu, care face pereche cu rusoaica Margarita Gasparyan. Cele doua vor debuta contra perechii Ekaterina Makarova (Rusia)/ Daniela Hantuchova (Slovacia).

In proba de simplu a intrecerii din Qatar, Simona Halep, cotata cu a doua sansa la trofeu, va juca direct in turul doi, acolo unde o asteapta un potential duel cu reprezentanta Frantei, Caroline Garcia, locul 38 in clasamentul WTA. Monica Niculescu debuteaza in turul 1 al turneului, impotriva Sabinei Lisicki (Germania), locul 32 in clasamentul mondial.

Turneul de la Doha incepe luni, 22 februarie, si este dotat cu premii de peste 2.800.000 de dolari, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.