Real Madrid si Wolfsburg au castigat partidele de miercuri, disputate in deplasare cu AS Roma, respectiv, Gent, in mansa tur din optimile de finala ale Ligii Campionilor.

Real Madrid a castigat, miercuri, scor 2-0, partida din deplasare cu AS Roma, in mansa tur din optimile de finala ale Ligii Campionilor. De cinci ani, nu a mai terminat Real Madrid prima repriza a unui meci fara sut pe poarta. Ronaldo a inscris in minutul 57. Marcelo i-a pasat portughezului, care l-a invins pe Szczesny. Portarul Romei s-a remarcat, patru minute mai tarziu, la executia lui Benzema.

Salah, in minutul 66, si Vainqueur, in minutul 72, au trecut pe langa egalare. Ronaldo, cu o lovitura de cap, a ratat sansa de a mai inscrie, in minutul 73. Dzeko a avut cea mai mare ocazie, pentru Roma, in minutul 80, dar tot echipa din Madrid a inscris, prin Jese, sase minute mai tarziu si a stabilit scorul final, 2-0 pentru Real, cu Zinedine Zidane, la primul meci, ca antrenor, in Liga Campionilor. Returul va avea loc pe 8 martie.

Spectacol pe Ghelamco Arena din Gent

Wolfsburg a castigat, miercuri, scor 3-2, partida din deplasare cu Gent, in mansa tur din optimile de finala ale Ligii Campionilor. Draxler a deschis scorul, in minutul 44, dupa o combinatie cu Vieirinha, pe partea stanga a terenului. Acelasi Draxler a dublat avantajul germanilor, in minutul 54, cand a profitat de o eroare in apararea gazdelor si a trimis mingea peste portar.

Kruse a marcat, pentru 3-0, in minutul 60, din centrarea lui Trasch. Dupa doua minute, Kruse a nimerit bara. Kums, de la Gent, a luat, si el, bara la tinta, in minutul 64. Kums a redus din diferenta, cu noua minute inainte de final, dupa ce a luat o actiune pe cont propriu, in partea stanga a terenului, si a sutat la coltul lung. Coulibaly a marcat, pentru 2-3, in minutul 89, cu o lovitura de cap, din centrarea lui Saief. Returul va avea loc pe 8 martie, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.