Simona Halep (4 WTA) a pierdut, scor 2-6, 6-7, meciul cu Ana Ivanonic, locul 17 in clasamentul WTA, in turul secund al turneului de la Dubai
Halep nu a reusit sa-si apere trofeul castigat anul trecut si a coborat pe locul patru in clasamentul WTA, fiind depasita de Radwanska. Prestatia Simonei de la Dubai a fost aspru criticata de specialistii in tenis. Chris Bradnam, fost tenismen britanic, actualmente analist al postului BT Sports, s-a aratat dezamagit de evolutia romancei, scrie MEDIAFAX.

"Cand esti intr-o stare de spirit nepotrivita, n-ai cum sa castigi. N-am vazut pic de bucurie pe chipul sau in acest meci. Important este ca tu sa fii multumit cu tine insuti pentru a putea performa. Daca nu reuseste sa se bucure de ceea ce face, e dificil sa castige. Presiunea si-a spus si de aceasta data cuvantul asupra ei. Lucrurile nu au fost deloc conform planurilor pentru Simona Halep"
, a declarat Bradnam.

Simona Halep va participa saptamana urmatoare la turneul de la Doha, competitie ce se va desfasura in Qatar. Turneul va avea loc in perioada 22 - 28 februarie 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.