Marius Sumudica, antrenorul Astrei, a declarat, miercuri, la iesirea de la audierile programate la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), ca nu ii este frica de hotararea pe care o vor lua membrii comisiei in cazul scandalului cu pariurile on-line,facute si pe meciuri din Liga 1.
"Nu am ce sa comentez. Este un dosar pe rol, nu pot sa vorbesc pana nu se da o hotarare. Mi s-a dat termen pana vineri, sa mai aduc niste acte. Nu mi-e frica decat de Dumnezeu. In urmatoarele zile se va rezolva si problema lui Enache", a spus Sumudica.

Tehnicianul Astrei a fost convocat la Comisia de Disciplina a FRF si risca o suspendare de doi ani, plus o amenda de 300.000 de lei, dupa ce reprezentantii federatiei au obtinut informatii despre pariuri plasate de Marius Sumudica on-line, inclusiv pe meciuri din Liga 1, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.