Tenismena Sorana Cirstea (locul 199 WTA) a castigat, luni seara, meciul impotriva sportivei braziliene Maia Beatriz Haddad (locul 228 WTA), scor 6-2, 6-1, in primul tur al turneului pe zgura din Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari.

Cirstea a trecut de tenismena in varsta de 19 ani in doar o ora si cinci minute de joc si s-a calificat in optimi de finala. Pe durata meciului, romanca a servit un as si a facut doua duble greseli, iar procentajul primului serviciu a fost de 57% (dintre care 60% puncte castigate). Cirstea si-a pierdut de doua ori serviciul contra tenismenei Maia Beatriz Haddad. Este cea de-a doua victorie pentru romanca in confruntarile cu Haddad, in 2016.

Pentru victoria obtinuta, romanca va primi 30 de puncte in clasamentul WTA si 3.400 de dolari. In turul doi al competitiei, Cirstea o va intalni pe Polona Hercog (Slovenia, locul 83 mondial), favorita cu numarul 5 a competitiei. Sorana Cirstea a primit o invitatie din partea organizatorilor pentru a putea juca pe tabloul principal al turneului.

Turneul WTA din Rio de Janeiro este dotat cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.