In cadrul unei conferinte de presa organizata luni, clubul Schalke 04 a anuntat oficial transferul jucatorului la Liverpool. Contractul lui Joel Matip, 24 de ani, cu Schalke 04 expira in vara anului 2016.

Joel Matip, fundasul echipei germane Schalke 04, va semna cu echipa engleza Liverpool, la sfarsitul sezonului, in calitate de jucator liber de contract, informeaza The Guardian, citata de MEDIAFAX. "Schalke 04 va ramane o mare familie pentru mine. Am fost intotdeauna mandru de a juca pentru acest club mare.", a declarat Matip pentru site-ul oficial al lui Schalke. Potrivit publicatiei Football Insider, Matip va semna un contract pe patru ani cu Liverpool, pentru un salariu lunar de 310.000 de euro.

Fundasul nascut in Germania evolueaza pentru echipa nationala a Camerunului. In sezonul competitional actual din Germania, Matip a jucat in 26 de meciuri pentru Schalke. Matip a debutat in prima liga germana de fotbal la varsta de 18 ani.

Transferul lui Matip ar fi al doilea reusit in mandatul de antrenor al lui Jurgen Klopp la Liverpool, dupa Marko Grujic, mijlocas sarb cumparat in ianuarie de la Steaua Rosie Belgrad, pentru suma de 7 milioane de euro. Grujic a ramas sub forma de imprumut la echipa sarba pana in iunie 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.