Adrian Porumboiu a declarat ca nu l-a vazut pe Marius Sumundica, in perioada in care a fost antrenorul echipei FC Vaslui, sa intre intr-o casa de pariuri.

"Eu, Porumboiu, am lucrat cu el si daca Sumudica spune ca acum e vinovat, il cred, daca zice ca e nevinovat, la fel, il cred suta la suta. Il sustin si mi se pare incorect ce se petrece acum cu Astra, echipa care are patronul in inchisoare, acum a mai aparut si problema asta cu antrenorul ei. Chiar in ziua in care a semnat contractul cu Vaslui am stat la o discutie lunga cu Sumudica, de patru-cinci ore. Mi-a marturisit ca s-a lepadat de patima asta a jocurilor de noroc si de pariuri. Mi a zis «pariurile sunt jocuri de copii pe langa viciul jocurilor de noroc, dar gata, am scapat de ele».

Cat timp a fost la Vaslui, nu l-am vazut niciodata pe Sumudica jucand la pariuri sau cu bilete, in schimb, un jucator de la acea vreme aproape ca statea numai intr-o casa de pariuri, abia il puteam scoate de acolo", a spus, duminica, Porumboiu, pentru Gazeta Sporturilor, scrie MEDIAFAX.

Marius Sumudica (44 de ani), care a stat pe banca echipei din Vaslui in 2012, poate fi suspendat, dupa sesizarea Comisiei de Integritate a Federatiei Romane de Fotbal (FRF), conform careia antrenorul Astrei ar fi pariat, pe un cont on-line, pe meciuri de fotbal din Liga 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.