Horia Tecau (locul 3 ATP la dublu) si Jean-Julien Rojer (Franta, locul 3 ATP la dublu) s-au calificat, vineri, in semifinalele turneului ATP de la Rotterdam.
Perechea Tecau/Rojer, favorita 1, a trecut in doua seturi, cu 6-3, 6-3, de cuplul Gilles Muller (Luxemburg, locul 129 ATP la dublu)/Nenad Zimonjic (Serbia, locul 13 ATP la dublu), dupa 59 de minute de joc. Tecau si Rojer se vor confrunta, sambata, pentru calificarea in finala turneul, cu perechea Philipp Petzschner (Germania, locul 45 ATP la dublu)/Alexander Peya (Austria, locul 23 ATP la dublu), informeaza MEDIAFAX.

Cuplul Tecau/Rojer a castigat proba de dublu a turneului de la Rotterdam, in 2015, si a fost invins in finala, in 2014. Tecau a mai pierdut o finala in proba de dublu de la Rotterdam, in 2012, alaturi de suedezul Robert Lindstedt. Turneul este dotat cu premii totale de 1.597.155 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.