Fostul mare international roman Danut Lupu (48 de ani) a fost externat, luni, 10 februarie, din spitalul Matei Bals, dupa ce a suferit o dubla pneumonie acuta si a acuzat o insuficienta respiratorie severa, anunta DigiSport

Danut Lupu a scapat, in sfarsit, de emotii, dupa aproape 3 saptamani de la internare. Virusul i-a afectat plamanii, iar o perioada fostul fotbalist a fost in pericol sa isi piarda viata. Lupu a stat la terapie intensiva aproape doua saptamani.

"Sunt cat pot fi de bine si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au sustinut", a declarat Danut Lupu, anunta sursa citata.

In prezent, Danut Lupu se afla acasa si, in afara faptului ca inca are un program strict de tratament, lucrurile si-au reluat, in mare masura, cursul normal, scrie MEDIAFAX.

In varsta de 48 de ani, Lupu s-a retras din activitate in 2001, dupa ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucuresti, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta (toate Grecia), Rapid Bucuresti, Brescia (Italia) si Tzafririm Holon (Israel), castigand cinci trofee. La echipa nationala, Danut Lupu a strans 14 prezente, intre 1989 si 1998 si a facut parte din lotul Romaniei la Campionatul Mondial din 1990, disputat in Italia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.