Dumitru Dragomir, presedinte de onoare FC Voluntari, a declarat, marti, la ProSport LIVE, ca Adrian Balan (25 de ani), varful echipei ilfovene, este cel mai bun jucator de atac din Romania.

"Adrian Balan este cel mai bun atacant din Romania. Are tot ce ii trebuie unui varf, mai are nevoie doar de jucatori care sa-i paseze. Din acest motiv, l-am adus pe Achim. Balan valoreaza 2-3 milioane de euro, il va lua si Iordanescu la Euro", a declarat Dragomir despre jucatorul care a mai trecut pe la Dinamo 2, Metalul Resita si CSStefanesti.

Presedintele de onoare al clubului ilfovean a spus ca Daniel Pancu se pregateste cu echipa a doua, in cantonamentul din Antalya, scrie MEDIAFAX.

Dragomir a comentat si situatia in care se afla Galca la Espanyol, dupa ce echipa sa a primit 11 goluri in ultimele doua etape. "Jucatorii de la Espanyol sunt injectati cu neputinta. Ce sa faca si Galca? Problema ar fi doar ca Espanyol, cu tactica lui, a luat 11 goluri in doua meciuri", a mai spus Dragomir la ProSport LIVE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.