Cristiano Ronaldo (31 de ani), starul lui Real Madrid, a anuntat ca vrea sa-si termine contractul cu formatia antrenata de Zinedine Zidane, conform Marca.

Contractul fostului jucator de la Manchester United cu Real Madrid expira in iunie 2018, dar chiar si asa au aparut diferite variante pentru viitoarea destinatie a portughezului. Ronaldo, care a implinit 31 de ani pe 5 februarie, si-a lamurit situatia la gala decernarii trofeului Pichichi, oferit de cotidianul spaniol Marca.

"Vreau sa raman la Madrid pentru inca doi ani, cat mai am contract. Dupa aceea ma voi decide asupra viitoarei destinatii. Acum trebuie sa ma concentrez pe munca si sa ajut echipa sa castige Liga Campionilor inca o data. Am petrecut sapte ani in Spania, iar pentru mine acesta este cel mai bun campionat din lume. Sunt privilegiat ca imi pot pune amprenta asupra lui", a declarat atacantul de la Real Madrid pentru sursa citata.

Cristiano Ronaldo a castigat trofeul Pichichi pentru al treilea an consecutiv. Distinctia se acorda pentru fotbalistul cu cele mai multe goluri inscrise intr-un sezon. Portughezul a marcat 48 de goluri in sezonul trecut, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.