Simona Halep a castigat, duminica, in trei seturi, meciul cu Petra Kvitova, de la Cluj-Napoca, si a dus Romania la un singur punct de calificarea in semifinalele FED Cup, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Halep s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-3, in meciul cu Petra Kvitova in doua ore si 13 minute, in a treia confruntare de la Cluj-Napoca. Romania mai are nevoie de o singura victorie in ultimele doua meciuri pentru a o elimina pe Cehia, castigatoarea FED Cup din 2015.

Rezultatele de sambata:

Simona Halep (3 WTA) - Karolina Pliskova (13 WTA) 7-6 (4), 4-6, 2-6

Monica Niculescu (37 WTA) - Petra Kvitova (9 WTA) 6-3, 6-4

Duminica, se vor mai disputa partidele: Monica Niculescu - Karolina Pliskova, la simplu, si Andreea Mitu/Raluca Olaru - Barbora Strycova/Denisa Allertova, la dublu, daca scorul va fi egal la general, scrie MEDIAFAX.

Invingatoarea din aceasta confruntare va intalni, in semifinalele FED Cup, echipa care se impune in duelul Germania - Elvetia, scor 1-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.