Cinci veterani americani, care vor participa la meciul dintre Denver Broncos si Carolina Panthers, de luni dimineata, au fost prezenti la toate editiile Super Bowl, informeaza NBC.

Sylvan Schefler, Lew Rappaport, Al Schragis, Larry McDonald si Harvey Rothenberg sunt cei cinci prieteni care au vazut, de la fata locului, toate editiile Super Bowl. Veteranii americani, cu varste cuprinse intre 70 si 85 de ani, au platit cate 10 dolari pentru biletele cumparate la partida, din 1967, de la Los Angeles, dintre Green Bay Packers si Kansas City Chiefs, care nu purta, pe atunci, titulatura de Super Bowl. Grupul de prieteni este cunoscut sub numele „The Super Bowl Five” si va fi prezent la finala cu numarul 50 din liga profesionista de fotbal american (NFL), organizata, luni dimineata, la Santa Clara, in California.

Cei cinci si-au confectionat haine si inele speciale, imprimate cu numele grupului, si detin un cal de curse cu acelasi nume. Patru dintre ei au crescut in New York. In cei 49 de ani in care au fost prezenti la Super Bowl, nu au incalcat regula de a veni fara neveste. „Nimic nu este vesnic. Toti intelegem acest lucru, dar noi am avut sansa de a ajunge la editia cu numarul 50”, a pus Rothenberg, in cadrul unei emisiuni de la NBC.

Doua dintre momentele favorite ale grupului „The Super Bowl Five” sunt ratarea lui Scott Norwood, din meciul Buffalo Bills - New York Giants, scor 19-20, din editia a 25-a, in anul 1990, si victoria celor de la New York Giants, cu scorul 17-14, in fata lui New England Patriots, in 2008, scrie MEDIAFAX.

„M-am gandit la Super Bowl 60, unde vom merge pentru a-l vedea si daca vom mai juca golf. La aceste lucruri m-am gandit”, a spus Rappaport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.