"Am vesti despre Schumacher, dar nu sunt bune", a declarat fostul sef al celor de la Ferrari.

Luca di Montezemolo, fostul sef Ferrari, a inflamat presa internationala dupa o declaratie lacunara prin care lasa de inteles ca starea de sanatate a fostului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, s-a inrautatit. Express.co.uk a publicat, in exclusivitate, joi dupa-amiaza, declaratia lui Montezemolo: "Am vesti despre Michael Schumacher, dar, din pacate, nu sunt bune". Fostul sef Ferrari a refuzat sa dea detalii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher, insa a declarat: "Viata este o ciudatenie. A fost un pilot fantastic si a avut un singur accident in cariera, in 1999".

Contactata de presa mondiala, Sabine Khem, purtator de cuvant al lui Michael Schumacher, a refuzat sa dea detalii privitoare la starea de sanatate a lui Michael Schumacher. Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat intr-un bolovan cu schiurile si a fost catapultat 34 de metri in aer, lovindu-se cu capul intr-o alta piatra. Pilotul neamt fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie 2014, Schumacher a fost in coma. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, iar pe 9 septembrie a fost externat si mutat in locuinta sa din localitatea elvetiana Gland, informeaza MEDIAFAX.

La jumatatea lunii decembrie, in 2015, Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher in perioada in care pilotul german de Formula 1 castiga 7 titluri mondiale, a povestit presei germane ca i s-a interzis sa-l viziteze pe fostul sau client: ”Corinna (n.red. - sotia lui Schumacher) ma impiedica sa am orice contact cu Michael. Am incercat de zeci de ori sa obtin permisunea de a-l vizita, dar de fiecare data fara succes. Situatia este teribila pentru mine. Si familia mea sufera. Familiile noastre au fost foarte apropiate timp de 25 de ani, iar acum nimeni nu intelege ce se intampla”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.