Gabriel Tamas a semnat, miercuri, 3 februarie, un contract valabil pe doua sezoane si jumatate cu Steaua, mutare confirmata prin intermediul contului oficial de Facebook al Stelei.

Fundasul provenit de la Cardiff City a mai jucat la campioana Romaniei in perioada ianurie - iunie 2015. Tamas a strans 15 partide oficiale (10 de Liga I, 2 de Cupa Romaniei si cate una in Cupa Ligii, Supercupa Romaniei si preliminariile Ligii Campionilor). Acesta va purta tricoul cu numarul 30.

"Sunt bucuros sa ma intorc intr-un colectiv alaturi de care am cunoscut mari succese in sezonul trecut. Practic, ma simt ca si cum nu as fi plecat de la Steaua in vara si sper din tot sufletul sa avem parte de aceleasi rezultate extraordinare ca si in sezonul trecut", a declarat Gabriel Tamas, dupa semnarea contractului., potrivit MEDIAFAX. In tricoul Stelei, Tamas a cucerit toate cele trei trofee puse in joc sezonul trecut: titlul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

Trebuie sa mearga in fiecare duminica cu patronul la biserica

Gabi Tamas este al 11-lea transfer al Stelei din aceasta iarna. Chiar daca este un jucator care a avut probleme disciplinare la majoritatea echipelor pe la care a trecut, fundasul de 32 de ani i-a facut o promisiunea lui Gigi Becali, pe care l-a convins astfel sa il reprimeasca la gruparea campioana.

"M-a impresionat cand i-am propus sa mearga la biserica in fiecare duminica si el a zis da. Asa m-a impresionat. I-am zis ca trimit soferul dupa el in fiecare duminica si, daca e in cantonament, am vorbit cu Reghe sa il lase. El a fost de acord", a povestit Gigi Becali pentru Digisport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.