Selectionata divizionara a Romaniei continua stagiul de pregatire din Turcia, bifand a doua victorie din tot atatea meciuri disputate.

Selectionata divizionara a Romaniei a invins cu scorul de 1-0 (1-0) echipa Zimbru Chisinau din Moldova.Tricolorii, in ciuda debutului promitator, au facut un joc modest, in care nu si-au ocazii de gol si in care Zimbru, aflata pe locul al treilea in campionatul Republicii Moldova, a avut posesia in multe momente ale partidei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hora, in secunda 28. Romania a jucat in formula: Lung jr - Benzar, Gaman, Sapunaru, Vatajelu - Ropotan, Nedelcearu - Rotariu, Radut, Florin Tanase - Hora. Au mai jucat Buzbuchi, Hodorogea, Filip, Mateiu, Enache si Alibec, scrie MEDIAFAX.

La final, selectionerul Anghel Iordanescu a declarat: "Am fi asteptat altceva in ceea ce priveste posesia si initiativa in joc. Una peste alta, remarc adeziunea lor la efort si faptul ca si-au dorit sa castige. Din punctul meu de vedere, asteptam cu totul si cu totul atlceva. Imi doream mai mult, nu am reusit sa controlam jocul, dar am intalnit un adversar artagos. Observ ca s-a acumulat oboseala. Mai mult oboseala mentala si dartorita faptului ca auvenit aproape toti din alte cantonamente, neavand acea pauza necesara. E bine ca-i avem pe toti aici, speram ca si ultimul meci sa ne aduca lucruri pe care asteptam sa le lamurim si sa plecam acasa fara accidentari".

Ultimul meci al echipei divizionare a Romaniei va avea loc pe 6 februarie, impotriva echipei din Bulgaria, Beroe Stara Zagora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.