Real Madrid s-a impus cu scorul de 6-0 in partida disputata duminica, 31 ianuarie, pe teren propriu cu echipa antrenata de romanul Costel Galca, Espanyol Barcelona, echipa la care a fost pentru prima oara titular si Giedrius Arlauskis, fostul portar al celor de la Steaua.

Real Madrid a castigat, duminica, scor 6-0, meciul cu Espanyol, echipa antrenata de Costel Galca si la care a aparat, in premiera, Giedrius Arlauskis. Partida a avut loc in cadrul etapei a 22-a a campionatului Spaniei.

Meciul de pe Santiago Bernabeu a inceput tare si Arlauskis, fostul portar al Stelei, a respins sutul lui Ronaldo, din minutul 3, dar nu a mai avut ce face la lovitura de cap a lui Karim Benzema, din minutul 7, dupa o centrare a lui James Rodriguez. Ronaldo nu l-a mai iertat pe Arlauskis, in minutul 12. Portughezul a facut 2-0, din penalty scos tot de el. James Rodriguez a profitat si el de o deviere a lui Pape Diop si a marcat in minutul 16. Echipa antrenata de Costel Galca a fost aproape de gol in minutul 45, dar Keylor Navas l-a blocat pe Sevilla si a declansat contraatacul incheiat cu gol de catre Cristiano Ronaldo, potrivit Mediafax.ro.

Atacantul portughez de 30 de ani a reusit sa marcheze si cu o lovitura de cap, in minutul 82, din centrarea lui Jese. Acelasi Jese a fost si la originea golului sase al Real-ului, reusit in proprie poarta de Duarte, de la Espanyol.

Imediat dupa infrangere antrenorul Costel Galca a declarat ca Espanyol trebuie sa se trezeasca si sa joace urmatorul meci ca pe o finala.

Echipa antrenata de roman are 8 meciuri consecutive fara victorie, dintre care sase sunt infrangeri. La conferinta de presa, Galca a incercat sa explice evolutia din meciul cu Real: "Inceputul de meci ne-a coplesit. Stiam ca avem foarte multi jucatori absenti, dar Real e o echipa foarte valoroasa. In primele 15 minute, orice ocazie a fost gol. In prima repriza, nu am avut intensitatea din meciurile trecute, iar daca lasi spatii jucatorilor de la Real, rezultatul se vede la final. Meritam sa marcam macar un gol. Acum trebuie sa ne ridicam pentru ca rezultatul este foarte dur, trebuie sa uitam acest meci cat mai repede posibil. Trebuie sa ridic moralul jucatorilor. Urmatorul meci este ca o finala, va trebui sa plecam cu ideea asta in fiecare partida de acum incolo". Potrivit presei spaniole, meciul din urmatoarea etapa este unul capital pentru Costel, antrenorul riscand sa fie demis in cazul unui nou rezultat negativ.

Citeste si:
VIDEO Sheriff Tiraspol a obținut victorie în meciul contra echipei...
VIDEO Sheriff Tiraspol a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.