Selectionerul nationalei Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, la plecarea in cantonamentul din Antalya, ca "Federatia si Comitetul Executiv trebuie sa analizeze cu atentie si sa ia o decizie dura impotriva clubului Steaua!"

"Vineri a fost o intalnire la nivelul Federatiei cu cei de la clubul Steaua. A participat domnul Argaseala si eu. Dupa 5 ore de discutii clubul Steaua ne-a propus doua variante de lucru pe care noi, Federatia, le-am refuzat! Dar, in schimb, am propus clubului Steaua patru variante si cred eu, doua dintre ele extrem de convenabile si noua. Clubul Steaua a avut o pozitie de forta si nu si-a dat acordul pentru aceasta participare a jucatorilor la echipa nationala. Mi se pare lipsit de fair-play pentru ca pana la urma cu totii trebuie sa respectam echipa nationala! Trebuie sa intelegem ca echipele noastre nu mai sunt in cupele europene, nici Steaua si nimeni. Singura care ne reprezinta tara este echipa nationala", a spus Iordanescu inainte de plecarea in Turcia.

Selectionerul Romaniei a declarat ca jucatorii Stelei doreau sa vina la nationala, dar au fost blocati.

"Nu este fair-play din partea clubului Steaua, care si se afla intr-o competitie interna cu Viitorul, Astra, Pandurii, Dinamo, iar ei ne-au pus la dispozitie jucatorii echipei nationale. In schimb, Steaua, dupa o pozitie de forta, a incercat sa boicoteze activitatea echipei nationale. Consider ca Federatia si Comitetul Executiv trebuie sa analizeze cu atentie si sa o ia o decizie dura impotriva clubului Steaua", a mai adaugat Iordanescu.

Nationala Romaniei incepe astazi stagiul de pregatire din Antalya, care dureaza pana pe 6 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.