Peste 3,5 milioane de cereri de bilete la turneul final al Campionatului European din Franta au fost inregistrate pe portalul oficial de vanzare a tichetelor, pentru 800.000 de locuri dedicate suporterilor celor 24 de nationale calificate, informeaza site-ul UEFA.

Cele mai multe cereri de bilete sunt pentru meciurile Germania-Polonia (Saint-Denis, 16 iunie), Irlanda-Suedia (Saint-Denis, 13 iunie) si Portugalia-Austria (Paris, 18 iunie). Cele mai numeroase aplicatii provin din Polonia, Franta, Austria, Irlanda si Elvetia.

Potrivit FRF, 15.000 de bilete sunt disponibile pentru suporterii romani care doresc sa asiste la meciul de deschidere al Campionatului European din 2016, cu nationala Frantei, programat in data de 10 iunie 2016, pe Stade de France. Partida se va disputa de la ora locala 21.00 (22.00 la Bucuresti). Pentru meciul Romania - Elvetia, din 15 iunie 2016, de pe arena Parc des Princes din Paris (ora locala 18.00), fanii romani vor putea achizitiona 8.000 de bilete. La ultima partida a Romaniei din Grupa A, cu Albania, care va avea loc in 19 iunie 2016, pe Stade des Lumieres, la Lyon (ora locala 21.00), vor putea asista 11.000 de fani romani. Procesul de vanzare a biletelor destinate fanilor nationalelor participante s-a incheiat luni, la ora 13.00. Dupa incheierea acestei faze, solicitarile vor fi analizate de UEFA. Daca numarul solicitarilor va depasi cuantumul cotei alocate, forul fotbalistic european va efectua o tragere la sorti. Toti solicitantii de bilete vor primi de la UEFA, la sfarsitul lui ianuarie-inceputul lui februarie 2016, un e-mail, prin care vor fi informati daca solicitarea lor a fost incununata de succes total sau partial sau, respectiv, daca solicitarea le-a fost respinsa.

Procesul de vanzare a biletelor continua pana al 1 februarie pentru suporterii care nu doresc sa urmareasca o anumita echipa nationala.

Turneul final al Campionatului European de fotbal se va disputa intre 10 iunie si 10 iulie, in zece orase din Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.