Sport 7 Ianuarie 2016 16:06
O firma de paza a lui Ioan Niculae cere insolventa clubului Astra Giurgiu, al carui proprietar este tot omul de afaceri, presedintele Comitetului Director al gruparii, Petre Buduru, afirmand ca aceasta solicitare nu va cauza probleme liderului Ligii I.

"Am primit o notificare de la aceasta firma. Notificari mai avem, pentru ca noi am avut datorii, nu numai la aceasta firma, insa avem partea de contabilitate si partea juridica care controleaza toate problemele astea si societatea nu a fost niciodata in pericol de a intra in insolventa. M-a bufnit rasul pentru ca stiu ca este o firma de-a noastra. Stiu ca este firma din cadrul grupului nostru. Probabil ca se impunea la randul lor sa faca aceste adrese, de notificari. Datoriile sunt controlabile, pentru ca au venit bani din participarile noastre la Liga Europa. O parte s-au dat la bugetul statului si o parte la contractele jucatorilor", a declarat Buduru, la Dolce Sport.

SC Watch Catch Security SRL, in calitate de creditor, a depus, la 28 decembrie 2015, la Tribunalul Giurgiu, o solicitare de deschidere a procedurii insolventei Asociatiei Fotbal Club Astra, in calitate de debitor. Aceasta speta va fi judecata la 9 februarie, scrie MEDIAFAX.

Omul de afaceri Ioan Niculae se afla in inchisoare, fiind condamnat in 2 aprilie 2015 la doi ani si jumatate de inchisoare in doarul "mita la PSD".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.