Sport 5 Ianuarie 2016 17:05
Tehnicianul Constantin Schumacher a fost numit oficial, marti, in functia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploiesti, inlocuindu-l pe Mihai Stoichita, informeaza site-ul oficial al gruparii prahovene.

Sursa citata noteaza ca FC petrolul a ajuns, astazi, la un acord cu Mihai Stoichita in vederea incetarii raporturilor contractuale, scrie MEDIAFAX.

Constantin Schumacher, in varsta de 39 de ani, va fi prezent, miercuri, la ora 12.00, la reunirea lotului programata la Stadionul Ilie Oana. Schumacher, care a mai pregatit in cariera sa formatiile Juventus Bucuresti, CSM Ramnicu Valcea, Otelul Galati si SCM Argesul Pitesti, va fi ajutat de secundul Dragos Radu.

Dupa disputarea a 23 de etape din Liga I, Petrolul Ploiesti ocupa ultimul loc, cu opt puncte. Petrolul Ploiesti a fost penalizata cu sase puncte de catre Comisia de Licentiere a FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.