Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca spera sa fie apta sa joace la cel mai inalt nivel la turneul de la Brisbane, programat in perioada 3-9 ianuarie, ea precizand ca a fost bolnava in ultimul timp si este sub tratament, informeaza digisport.ro.

"Nu o sa fie usor, pentru ca eu am fost bolnava cu stomacul in perioada asta, inca mai iau tratament si sper sa fiu apta sa joc la nivelul cel mai inalt la Brisbane. Vreau doar sa-mi revin total si apoi obiectivul principal e Australian Open", a spus Halep.

Simona Halep a precizat ca pentru 2016 participarea la Jocurile Olimpice este unul dintre cele mai importante obiective. "Trebuie sa fiu sanatoasa, ca sa pot juca. Imi doresc o medalie, daca se poate, dar nu e usor", a declarat Halep.

Ea a mentionat ca si-ar dori sa fie portdrapelul Romaniei la JO: "Este visul meu sa port steagul la Olimpiada, dar o sa vedem ce decizie se va lua", scrie MEDIAFAX.

Halep a mai spus ca ar vrea ca in 2016 sa castige un turneu de Grand Slam. "Eu mi-as dori Roland Garros. E Paris, am castigat la juniori si poate ar fi mai frumos. Dar oricare ar fi, nu conteaza. Conteaza sa castig un Grand Slam. M-am pregatit foarte bine si chiar sunt pregatita sa fac fata la meciurile grele. Nu stiu daca se va realiza acest vis, dar am incredere si muncesc pentru el", a adaugat sportiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.