Guvernul a premiat, miercuri, echipa feminina de handbal a Romaniei, castigatoare a medaliei de bronz la Campionatul Mondial, fiecare jucatoare urmand sa primeasca 60.000 de lei, premierul Dacian Ciolos transmitandu-le ca vor avea tot sprijinul sau si ca e convins ca se vor califica la JO.

Premierul Dacian Ciolos le-a spus handbalistelor, in cadrul unei ceremonii de premiere de la Palatul Victoria, ca Romania a demonstrat ca este un nume in handbalul mondial si ca este convins ca vor merge mai departe la Jocurile Olimpice, el multumindu-le jucatoarelor si felicitandu-le.

Premierul a mai spus ca Guvernul sustine performanta sportiva, dar, pentru ca anii urmatori sa existe rezultate bune, este nevoie ca sportul de masa sa fie sprijinit, de asemenea.

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, un proiect de hotarare privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului si Sportului din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, scrie MEDIAFAX.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, duminica, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, dupa ce a invins reprezentativa Poloniei, in finala mica, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obtinand o medalie mondiala dupa 10 ani si prima de bronz din istorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.