Gigi Netoiu, condamnat in martie 2014 la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul "Transferurilor", va fi eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si noua luni din pedeapsa, a decis definitiv, miercuri, Tribunalul Mehedinti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Magistratii Tribunalului Mehedinti au respins, miercuri, recursul formulat de procurorii DNA la decizia Judecatoriei Drobeta Turnu Severin de eliberare conditionata a lui Gigi Netoiu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul ”Transferurilor”.

Decizia instantei este definitiva. In prezent, Gigi Netoiu este internat la un spital din Timisoara, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce in urma cu zece zile a facut infarct in Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, unde era incarcerat.

Sorin Crudiu, avocatul lui Netoiu, a declarat ca acesta va ramane internat in spital aproximativ doua luni, el avand nevoie de recuperare dupa operatie. In urma deciziei Tribunalului Mehedinti, Administratia Penitenciarelor va trebui sa retraga personalul care il pazeste pe Netoiu in spital.

In 13 decembrie, Gigi Netoiu a suferit un infarct in timp ce se afla incarcerat la Sectia externa din localitatea Vanjulet a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin, unde ispasea in regim deschis pedeapsa cu inchisoarea de trei ani si patru luni, in dosarul "Transferurilor".

Astfel, fostul actionar al FC Dinamo si Universitatea Craiova a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean Drobeta Turnu Severin, dupa care a fost transferat la Spitalul Municipal Timisoara. Pe de alta parte, in urma cu noua zile, Judecatoria Drobeta Turnu Severin a judecat si a admis cererea de eliberare conditionata depusa, in 4 noiembrie, de Gigi Netoiu.

Cererea admisa de Judecatoria Drobeta Turnu Severin a fost a treia depusa de Netoiu in ultimele luni, celelalte doua nefiind admise, scrie MEDIAFAX.

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Gigi Netoiu, in martie 2014, la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori. In acelasi dosar au mai fost condamnati Cristi Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni de inchisoare, Victor Becali la patru ani si opt luni, Gheorghe Copos - trei ani si opt luni, Mihai Stoica - trei ani si sase luni, Jean Padureanu - trei ani si patru luni si Gheorghe Popescu - trei ani, o luna si zece zile.

Citeste si:
Geanina Terceanu, internata in stare grava
Update  Fosta judecatoare...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.