Tehnicianul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat, luni seara, ca echipa sa trebuie sa castige toate meciurile pana la finalul acestui an, subliniind ca din iarna trebuie facuta o analiza amanuntita.

"Trebuie sa incercam sa castigam urmatoarele meciuri si sa facem o analiza amanuntita in iarna. Suntem pe final de prima parte a sezonului, ne descurcam, nu sunt suparat pe Paul Papp. Consider ca pprimul galben l-a primit foarte usor, dar este decizia arbitrului. Paul trebuie sa invete din aceste greseli si sa fie mai atent. Tade cred ca a alergat cel mai mult din echipa, nu a marcat, dar a facut multe lucruri bune. Si in Cupa va fi foarte greu, vom vedea, incercam sa mergem mai departe", a declarat Reghecampf la Digisport.

Formatia Steaua a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Viitorul, in ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii I, singurul gol al partidei fiind marcat de Jugurtha Hamroun, in minutul 3.

In sferturile Cupei Romaniei, Steaua va intalni, joi, tot pe FC Viitorul, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.