Antrenorul echipei CSMS Iasi, Nicolo Napoli, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca meciul cu CFR Cluj, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, va fi foarte dificil, dar elevii sai pot obtine calificarea in semifinalele competitiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Avem un meci foarte greu, cu CFR Cluj. Ei au pierdut ultima etapa la Botosani si e clar ca vor veni aici sa castige si sa se califice in semifinalele Cupei. Am vazut meciul cu Botosani si cred ca echipa gazda a jucat foarte bine. Nu stiu cat timp a avut Conceicao sa-si impuna viziunea la echipa. Si noi vrem sa mergem mai departe. O calificare ar insemna foarte mult pentru noi. Eu imi doresc sa castigam toate meciurile, indiferent de competitia in care se joaca. Noi venim dupa meciul de la Targu Mures, unde cred ca am pierdut doua puncte. Moral stam mai bine decat ei, dar este alta competitie. Va fi un singur meci si se va juca altfel. Cred ca ne putem califica in semifinalele Cupei Romaniei", a spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul formatiei iesene a mai precizat ca pentru partida cu CFR Cluj are cateva probleme de lot: "Ramane de vazut pe cine pot conta pentru acest meci. Vor juca mai mult cei care nu au evoluat in campionat. Viveiros, Frasinescu si Badic s-au refacut, s-au pregatit cu echipa si ar putea intra miercuri. In schimb, Ciuca si Mihalache sunt in continuare accidentati. Dupa partida de la Targu Mures, Bole si Mitic au acuzat niste accidentari si nu cred ca voi conta pe ei".

Echipa CSMS Iasi va intalni formatia CFR Cluj, miercuri, pe teren propriu, de la ora 20.30, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.