Clubul Pandurii Targu Jiu a anuntat pe site-ul oficial ca incasarile de la meciul de vineri cu echipa Concordia Chiajna, din etapa a 19-a a Ligii I, vor fi donate familiilor victimelor incendiului din 30 octombrie, de la clubul Colectiv din Capitala.

"Clubul Pandurii Targu Jiu va continua si la meciul din etapa a 19-a strangerea de fonduri pentru familiile victimelor din clubul bucurestean Colectiv. La fel ca si la jocul din aceasta etapa cu Petrolul Ploiesti, Pandurii Targu Jiu va dona banii obtinuti din vanzarea de bilete pentru meciul cu Concordia Chiajna, programat vineri 27 noiembrie, de la ora 18.00. Pe aceasta cale, clubul Pandurii Targu Jiu invita suporterii sa fie in numar cat mai mare alaturi de echipa la meciul cu Concordia Chiajna, de vineri. Toate incasarile din vanzarea biletelor vor fi donate familiilor victimelor tragediei din clubul Colectiv. #COLECTIV", a anuntat Pandurii pe site-ul oficial.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In trei saptamani de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numarul victimelor ajungand, in 22 noiembrie, la 60, scrie MEDIAFAX.

Aproximativ 150 de persoane ranite au fost internate, dupa incendiul din clubul Colectiv, in spitale din Capitala. La aproape o luna de la tragedie, 42 de raniti au fost externati, 30 sunt spitalizati in clinici din strainatate si alti 39 sunt in continuare internati in spitalele din Capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.