Pilotul echipei Mercedes, Lewis Hamilton, a fost implicat intr-un accident rutier la Monaco, unde locuieste, astfel ca a fost nevoit sa plece in Brazilia, pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Sao Paulo, cu o zi intarziere fata de programul prevazut.

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Instagram, pilotul a precizat ca nimeni nu a fost ranit in accident. Echipa Mercedes anuntase ca Hamilton va ajunge mai tarziu in Brazilia, deoarece are febra.

"Nu m-am simtit prea bine in ultimele zile, dar am fost implicat si intr-un accident rutier, luni seara, la Monaco. Chiar daca nu este treaba nimanui, sigur vor fi persoane care vor incerca sa profite de situatia mea si sa faca rost de bani. Nimeni nu a fost ranit, asta conteaza, dar masina mea a fost lovita dupa un mic acrosaj cu un vehicul stationat. Ma simt mai bine si plec in Brazilia. Dar va informez ca-mi asum intreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a intamplat. Toti facem greseli, important este sa invatam din ele", a afirmat Hamilton, potrivit MEDIAFAX.

La 25 octombrie, Lewis Hamilton a devenit campion mondial de Formula 1 pentru a treia oara in cariera, a doua oara consecutiv, dupa ce a castigat Marele Premiu al SUA si cu trei etape inaintea finalului sezonului.

Marele Premiu al Braziliei, penultimul al sezonului, are loc in acest weekend.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.