Atacantul echipei FC Pune City, Adrian Mutu, a fost condamnat in prima instanta la un an si doua luni de inchisoare cu suspendare de un tribunal italian, dupa ce a batut un ospatar la localul "Full Up" din Florenta, in 23 octombrie 2010, informeaza larepubblica.it

Mutu a fost condamnat pentru leziuni, insulte si amenintari. De asemenea, fostul jucator al formatiei AC Fiorentina a fost obligat la plata provizorie a sumei de 14.000 de euro. Ospatarul, un kosovar de origine alabaneza in varsta de 28 de ani, a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare dupa ce a suferit o fractura de sept nazal.

Avocatul lui Mutu, Filippo Bellagamba, a anuntat ca va face recurs la aceasta decizie. "Clientul meu a fost judecat cu o alta masura, deoarece este persoana publica. Nu am mai vazut pana acum o pedeapsa asa mare pentru o leziune ce a necesitat 25 de zile de spitalizare", a declarat Bellagamba.

Adrian Mutu l-a batut pe Berat Racaj la localul "Full Up" din Florenta. Agresiunea a avut loc dimineata, in jurul orei 05.00, barbatul lovit de roman suferind "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala", scrie MEDIAFAX.

Conform martorilor, Mutu a cerut ca lui si altor doi prieteni sa li se mai aduca o sticla cu bautura, iar apoi cei trei s-au ridicat si au vrut sa plece. Ospatarul, kosovar de origine albaneza, i-a oprit, cerandu-le sa achite consumatia, dar Mutu a replicat ca are cont deschis la proprietarul clubului. Acesta din urma a intervenit pentru a clarifica situatia, dar fotbalistul roman i-a adresat cuvinte jignitoare ospatarului, care a raspuns la fel. Atunci, Mutu l-a lovit cu pumnul pe ospatar si dupa ce acesta a cazut, a continuat sa il loveasca cu picioarele.

Jucatorul si-a motivat agresiunea afirmand ca a raspuns unor amenintari si unor jigniri cu tenta rasista ale ospatarului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.