Atacantul formatiei Steaua Alexandru Tudorie neaga, intr-un comunicat publicat, luni, pe site-ul oficial al gruparii ros-albastre, ca ar fi agresat-o pe Ioana Danielescu, fosta sa prietena, care a depus o plangere pentru lovire la Sectia 10 de Politie din Capitala.

Fotbalistul sustine ca, in incidentul care a avut loc in Centrul Vechi in noaptea de duminica spre luni, el a avut rol de mediator si nu de agresor intr-un conflict intre actuala si fosta prietena.

"Am participat, alaturi de iubita mea, la o petrecere in oras. In momentul in care am parasit locatia respectiva, ne-am intersectat cu fosta mea prietena, care a inceput sa-i adreseze injurii actualei mele iubite. Intre cele doua a izbucnit un conflict, iar eu am incercat sa-l aplanez, impingandu-le pe amandoua in sensuri opuse. Din pacate, in momentul in care am tras-o de jacheta, fosta mea prietena s-a impiedicat si a cazut in genunchi. Dupa aceea, eu le-am lasat pe cele doua sa-si rezolve problemele si am plecat. De aici si pana la a spune ca eu am batut-o este un drum foarte lung", afirma Tudorie.

El mentioneaza ca Politia poate verifica incidentul pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc. "In zona se afla camere video de supraveghere, deoarece exista mai multe sedii de banci, astfel incat organele abilitate, la care domnisoara respectiva (n.r. - Ioana Danielescu) a apelat, pot verifica exact desfasurarea incidentului. Imi pare rau ca am ajuns in aceasta postura, deoarece nu este normal ca fosta mea prietena sa incerce sa-si faca imagine pe seama unui astfel de incident, in care eu nu am fost, in niciun caz, agresorul", adauga atacantul pe site-ul citat.

Atacantul formatiei Steaua Alexandru Tudorie este acuzat de fosta sa prietena Ioana Danielescu ca ar fi lovit-o in mai multe randuri in timpul unei altercatii care a avut loc, luni dimineata, in Centrul Vechi din Capitala, potrivit unor surse din Politie.

Sursele citate au declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca Ioana Danielescu a depus in cursul dupa-amiezii o plangere impotriva lui Alexandru Tudorie la Sectia 10, dupa ce fotbalistul stelist ar fi lovit-o cu palma. Aceasta a anuntat ca va merge la IML pentru a obtine un certificat medico-legal prin care sa demonstreze ca a suferit leziuni, mentioneaza sursele citate.

In varsta de 19 ani, atacantul Alexandru Tudorie a jucat trei minute in partida pe care Steaua a disputat-o, duminica seara, in deplasare, cu Petrolul Ploiesti, scor 0-0, in etapa a XIV-a a Ligii I. El a intrat pe teren in minutul 87 al partidei in locul lui Adrian Popa.

Tudorie a fost transferat, in vara, de la Otelul la Steaua, semnand un contract pe cinci ani cu gruparea campioana a Romaniei.

Citeste si:
Culiță Sterp, primele declarații după ce a fost acuzat că a ucis un...
Culiță Sterp, primele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.