Baschetbalistul Lamar Odom a fost spitalizat, miercuri, el fiind gasit fara cunostinta intr-un apartament din Las Vegas, iar, potrivit site-ului tmz.com, starea lui este grava.

[Update]

Odom a fost transportat la spital cu ambulanta, de la Pahrump la Las Vegas (100 kilometri), deoarece, din cauza inaltimii sale (2.08 metri), targa nu a incaput intr-un elicopter. Potrivit surselor tmz.com, Odom este in coma, el acuzand probleme la rinichi si ficat.

TMZ noteaza ca atat Khloe, cat si sora ei, Kim, s-au deplasat la Las Vegas pentru a fi alaturi de Odom.



Sursa citata subliniaza ca Odom ar fi consumat un medicament inlocuitor din plante pentru Viagra, el petrecandu-si ultimele doua zile alaturi de mai multe femei, scrie MEDIAFAX.

In varsta de 35 de ani, Lamar Odom este dublu campion al NBA in 2009 si 2010 cu Los Angeles Lakers, iar in ultimii ani nu a mai evoluat din cauza problemelor psihologice si a dependentei de droguri.

In 2009, Lamar Odom s-a casatorit cu starleta Khloe Kardashian, cei doi avand si un reality-show intitulat "Khloe & Lamar". Odom si Kardashian au divortat in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.