Actionarul FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, sambata, agentiei de presa MEDIAFAX, ca "suporterii actionari" i-au atacat sotia si baiatul dupa meciul cu Dacia Unirea Braila si din aceast motiv a luat decizia de a renunta la pachetul de actiuni pe care le detine la clubul giulestean.

"Suporterii actionari, ei si grupul lor de la Tribuna a II-a, mi-au atacat familia dupa meci. I-au injurat, i-au amenintat, au dat cu pumnii si picioarele in masina... asa ceva nu se poate. Este inadmisibil. Incepand de azi eu renunt la actiunile pe care le detin. Pe mine nu ma mai intereseaza Rapidul", a spus Moraru, pentru MEDIAFAX.

El a adaugat ca saptamana viitoare va organiza o conferinta de presa in care va face public anuntul de cedare a actiunilor. "Eu nu mai vreau Rapidul, incidentul de azi m-a facut sa simt astfel. Saptamana viitoare voi face o conferinta de presa si voi face anuntul. Cine vine primul si vrea actiunile i le cedez. Daca nu, le dau inapoi suporterilor actionari de la care le-am si luat anul trecut", a mentionat actionarul.

Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters si Perla Covasnei, a devenit actionar majoritar in luna iulie a anului 2014, preluand 75 la suta din cele 80 de procente detinute patru suporteri. Trei dintre fani au ramas cu cate 1 la suta, iar unul dintre acestia cu 2 la suta din actiuni. Ulterior, Moraru a achizitionat si ultimele 20 de procente de la fostul proprietar, Adrian Zamfir, astfel ca in prezent detine 95 la suta din actiunile FC Rapid, grupare aflata in insolventa din 2012.

Echipa Rapid a invins, sambata, cu scorul de 3-1, pe teren propriu, formatia Dacia Unirea Braila, intr-o partida contand pentru etapa a VIII-a a Ligii a II-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.