Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul unu si locul 29 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Seul (Coreea de Sud), dotat cu premii in valoare totala de 500.000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Begu a invins-o, in semifinale, cu scorul de 6-0, 6-2, dupa o ora si 11 minute, pe Alison van Uytvanck (Belgia), a opta favorita a competitiei si pozitia 58 in ierarhia mondiala.

In finala, Irina-Camelia Begu o va intalni pe Aliaksandra Sasnovici (Belarus), jucatoare venita din calificari si locul 136 WTA, care a trecut, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3, de Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), cap de serie numarul 2 si pozitia 31 in clasamentul mondial. Begu (25 de ani) si Sasnovici (21 de ani) nu s-au mai intalnit pana acum.

Pentru calificarea in finala la Seul, Irina-Camelia Begu va primi 180 de puncte WTA si un cec in valoare de 55.435 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.