Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si principala favorita, s-a calificat, marti, in turul al doilea al turneului WTA de la Guangzhou (China), dupa ce a trecut de croata Petra Martici, locul 128 mondial, sportiva venita din calificari, cu scorul de 6-4, 6-2.

Meciul a durat o ora si jumatate.

In turul doi, Halep va juca in compania sportivei ungare Timea Babos, locul 76 WTA, care a trecut de chinezoaica Zhaoxuan Yang, locul 155 WTA, beneficiara a unui wild card, scor 6-3, 6-0.

Timea Babos are o victorie in fata romancei, scor 1-6, 7-5, 6-3, in Cupa Federatiei, in 2014. In circuitul WTA, Halep a castigat, in 2013, in sferturile de finala ale turneului de la Budapesta, cu 7-5, 6-1, astfel ca scorul intalnirilor directe dintre cele doua jucatoare este egal, 1-1.

Pentru accederea in turul doi la competitia chineza, Halep va primi 3.400 de dolari si 30 de puncte WTA, scrie MEDIAFAX.

Guangzhou International Open este primul turneu la care participa Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in semifinale la US Open.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.