Simona Halep a primit o dedicatie speciala la finalul meciului cu Shelby Rogers, dupa ce in tribunele arenei Arthur Ashe s-a auzit melodia "Dragostea din Tei" a trupei O-zone, sportiva romana fiind placut surprinsa de initiativa organizatorilor.

"Nu ma asteptam la asa ceva, am auzit-o si mi-am dat seama de melodie, pentru ca atunci cand a aparut eram copil si chiar o stiam si o cantam mereu", a spus Halep dupa meci.

Aflata la primul ei meci in nocturna la US Open, Simona Halep a avansat in optimile turneului american, dupa un meci relativ usor impotriva lui Shelby Rogers, urmand sa joace luni cu Sabine Lisicki, din Germania.

"A fost un pic dificil sa incep meciul, vremea a fost diferita, luminile diferite - nu mai este lumina de zi, ci este lumina becurilor - si a fost putin greu sa ma acomodez, dar dupa 3-4 ghemuri am inceput sa-mi dau drumul la joc, sa lovesc mingea si sa-mi gasesc ritmul", a spus Halep.

Halep se simte mai relaxata si spune ca stie ce are de facut in acest an la US Open, in comparatie cu anul trecut.

"Anul trecut a fost mai dificil. Anul acesta e mai multa liniste in jurul meu, ma simt bine. Nu mai ascult la tot ce se vorbeste in jurul meu, ascult doar ce imi spune antrenoul si echipa mea, ce trebuie sa fac in teren si ma concentrez pe astea. Asa e perfect"
, afirma romanca.

Fapt neobisnuit, a marturisit ea, chiar se uita si la meciurile din turneu, la televizor: "Nu stiu de ce. In mod normal nu ma uit la televizor cand sunt la hotel. Dar saptamana asta am stat tot timpul pe ESPN, ascultandu-l pe antrenorul meu si urmarind meciurile. Nu stiu de ce, dar asta am facut".

Antrenorul lui Halep, australianul Darren Cahill, este unul din comentatorii de tenis de la postul american ESPN, care transmite exclusiv meciurile de la US Open. Cahill a lipsit de la antrenamentul Simonei desfasurat cu doua ore inainte de meciul cu Rogers, scrie MEDIAFAX.

Simona Halep s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, ea egalandu-si cea mai buna performanta din cariera la Grand Slam-ul american, inregistrata in 2013. Romanca a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, sportiva venita din calificari, dupa un meci de o ora si sapte minute, disputat in turul al treilea al competitiei. In optimi, Halep o va intalni pe Sabine Lisicki, locul 24 WTA si cap de serie numarul 24, in optimile de finala ale US Open, dupa ce sportiva germana a trecut, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-5, de Barbora Strycova din Cehia, locul 42 WTA.

Citeste si:
Care era meniul Simonei Halep înainte de un meci extrem de...
Care era meniul Simonei Halep...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.