Reprezentativa de fotbal a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, vineri, la Budapesta, in compania selectionatei Ungariei, in etapa a saptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

Ungaria: Kiraly - Fiola, Juhasz (Guzmics '24), Kadar, Leandro - Stieber (Priskin '88), Elek, Toszer, Dzsudzsak - Szalai, Nikolic (Nemeth '70). Selectioner: Bernd Storck Romania: Tatarusanu - Papp, D. Grigore, Chiriches, Rat - Prepelita, Hoban - Adr. Popa (Chipciu '69), Sanmartean (Budescu '78), Torje (Maxim '90) - Keseru. Selectioner: Anghel Iordanescu

Cartonase galbene: Toszer '48, Leandro '68, Szalai '63 / Popa '21, Chiriches '50, Keseru '63, Chicpiu '72

Partida a fost arbitrata de o brigada germana alcatuita din centralul Felix Brych, asistentii Mark Borsch si Stefan Lupp, arbitrii aditionali Bastian Dankert si Marco Fritz si rezerva Rafael Foltyn. In urma cartonasului galben primit, Chipciu va fi suspendat la meciul cu Grecia de luni, scrie MEDIAFAX.

Joi seara si vineri au avut loc mai multe incidente inaintea meciului. Astfel, un politist a fost ranit usor si 18 persoane au fost puse sub acuzare, in urma incidentelor care au avut loc intre grupuri de huligani si forte de ordine. Dintre cele 18 persoane, 16 sunt acuzate de vandalism, iar doua de agresarea unui politist, a anuntat, vineri, un purtator de cuvant al politiei maghiare.

Pana la 120 de "skinheads" imbracati in negru s-au confruntat, in noaptea de joi spre vineri, cu fortele de ordine, pe Strada Dob din apropierea Pietei Erzsebet. Huliganii au atacat fortele de ordine, aruncand cu scaune de la localurile din zona, si au avariat mai multe vehicule ale politiei. Potrivit MTI, lupte intre suporteri ai unor echipe maghiare rivale au avut loc in parcul orasului. La aceasta partida au fost prezenti si circa 1.000 de suporteri romani.

Urmatorul meci al nationalei Romaniei va avea loc, luni, de la ora 21.45, pe Arena Nationala, in compania Greciei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.