Simona Halep o intalneste marti, la US Open, pe Marina Erakovic, meciul fiind transmis in direct si in exclusivitate pe Eurosport, informeaza televiziunea.

Romania a avut cinci reprezentante pe tabloul principal de la US Open, insa Andreea Mitu a pierdut deja in runda inaugurala. A fost o infrangere in doua seturi contra cehoaicei Tereza Smitkova: 6-7, 2-6, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Eurosport.

Meciul dintre Simona Halep si Marina Erakovic este programat pe arena Arthur Ashe, de la ora 18.00, si va fi difuzat live pe Eurosport.

Simona Halep este favorita numarul 2 la US Open, acesta fiind turneul de Mare Slem cu cele mai slabe rezultate (doar optimi de finala in urma cu 2 ani). Totodata, Simona Halep o intalneste pe Marina Erakovic pentru prima oara in cariera: jucatoarea nascuta in Split are 26 de ani si ocupa pozitia a 99-a in ierarhia WTA.

Celelalte trei jucatoare din Romania ramase in competitie sunt: Alexandra Dulgheru, care se intalneste cu Angelique Kerber, de la ora 18.00, pe GrandStand, meciul fiind transmis live, pe Eurosport Player; Irina Begu versus Olga Govortsova (ora 18.00, pe terenul numarul 15); Monica Niculescu versus Alexandra Panova (ultimul meci de pe terenul numarul 16).

Eurosport si Eurosport 2 transmit in direct meciurile de la US Open (31 august - 13 septembrie). Turneul poate fi urmarit in direct, online, pe Eurosport Player, care difuzeaza partidele de pe 11 terenuri, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.