Sport 22 August 2015 12:43
Antrenorul Dan Alexa a anuntat, vineri seara, dupa meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4, ca renunta la conducerea tehnica a formatiei ACS Poli Timisoara, el mentionand ca face aces lucru pentru binele echipei.
"Am inceput meciul de la 0-1, Viitorul a meritat cu proisosinta victoria. La 4-0 il felicit pe Gica Hagi, Viitorul a fost clar echipa mai buna. Pentru mine este o infrangere usturatoare. I-am spus si echipei, din acest moment mi-am dat demisia. Echipa asta e creatia mea incepand de un an jumatate, tin foarte mult la ei si cred ca pentru jucatori si pentru binele echipei e cel mai bine sa demisionez. Este o hotarare dupa care nu o sa mai dau inapoi. In momentul de fata este mai bine sa plec eu, este nevoie de un soc la echipa. Doresc binele echipei. Pe mine nu ma intoarce nimeni", a spus Dan Alexa dupa partida de la Ovidiu, la Digi Sport si Look TV. Alexa a mentionat ca in opinia sa echipa ACS Poli Timisoara este blocata mental. "E decizia mea si o fac doar pentru binele echipei", a subliniat el.

Echipa ACS Poli Timisoara a fost invinsa, vineri, in deplasare, cu scorul de 4-0, de FC Viitorul, intr-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I. Formatia timisoreana se afla in clasament pe locul 12, antepenultimul, cu cinci puncte.
Dan Alexa a preluat conducerea tehnica a echipei ACS Poli Timisoara in martie 2014, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.