Sport 16 August 2015 13:34
Jucatorea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie nr. 2, o va intalni pe Belinda Bencic, locul 20 WTA, in finala Rogers Cup, dupa ce sportiva elvetiana a invins-o, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe Serena Williams, in penultimul act al competitiei cu premii de 2,5 milioane de dolari de la Toronto.

Bencic, in varsta de 18 ani, s-a impus in fata liderului WTA dupa un meci care a durat aproape doua ore si jumatate. Inaintea acestei intalniri, americanca pierduse un singur meci (din 41 disputate), in luna mai, in fata sportivei cehe Petra Kvitova, in semifinalele turneului de la Madrid.

La randul ei, Halep s-a calificat in finala Rogers Cup, dupa ce a castigat, sambata, partida din semifinalele turneului Premier 5 de la Toronto, disputata cu italianca Sara Errani, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15, scor 6-4, 6-4, scrie MEDIAFAX.

Cu Bencic, Halep s-a intalnit o data, anul trecut, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, cand romanca s-a impus cu scorul 6-4, 6-1. Finala turneului de la Toronto va avea loc duminica, de la ora 20.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.