Sport 1 Iulie 2015 15:37
Andrei Rosu a incheiat, miercuri la pranz, cursa Enduroman Arch to Arc, care presupune parcurgerea distantei de 480 de kilometri dintre Londra si Paris in alergare, inot si pe bicicleta, sportivul in varsta de 39 de ani ajungand in zona Arcului de Triumf din capitala franceza.
Ultima proba a cursei, dintre Calais si Arcul de Triumf din Paris, de circa 300 de kilometri a fost parcursa de Andrei Rosu pe bicicleta.

Andrei Rosu, primul roman care trece Canalul Manecii inot


Rosu a alergat, duminica, de la Londra Marble Arch la Dover, o distanta de 140 de kilometri, in 16 ore si 53 de minute, apoi a inotat de la Dover la Calais, aproximativ 40 de kilometri, in 21 de ore, marti atingand tarmul francez dupa ce a traversat Canalul Manecii. Este primul roman care termina Triatlonul Enduroman Arch to Arc, fiind al 16-lea sportiv care incheie aceasta competitie in ultimii 14 ani, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.