Sport 1 Iulie 2015 11:00
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, in conferinta de presa sustinuta dupa eliminarea din primul tur la Wimbledon, ca avea asteptari mari de la acest turneu si nu credea ca va pierde in runda inaugurala, informeaza site-ul wtatennis.com.

"Ca sa fiu sincera, nu am nicio reactie. Asa cum am spus-o, aveam asteptari mari de la acest turneu, dar acum iata-ma aici. Stiam ca va fi un turneu dificil pentru mine, dar nu credeam ca voi pierde in primul tur. Stiam ca va fi greu, deoarece veneam aici dupa cateva turnee nereusite. Increderea mea nu era prea mare. In timpul meciurilor este dificil, deoarece simti presiunea. Daca nu iti poti controla sentimentele, te poti pierde. Cepelova a jucat bine astazi, a fost agresiva. Am luptat pana la sfarsit, dar asta a fost. Nu credeam ca pot pierde astazi", a spus Halep.

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, semifinalista editiei precedente, a fost invinsa, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovaca Jana Cepelova, locul 106 WTA, in prima mansa a turneului de la Wimbledon. Meciul a durat doua ore si 15 minute, scrie MEDIAFAX.

In urma acestei infrangeri, Halep poate cobori pana pe locul 6 WTA. Halep nu a mai pierdut in primul tur al unui Grand Slam de la editia 2013 a turneului de la Roland Garros.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.